Wednesday, April 11, 2012

felt brooch pink coklat

assalamualaikum,

minggu lepas saya demam. so hari jumaat saya mc. petang khamis saya sudah pulang ke kampung. sepanjang hari jumaat, dalam demam demam tu, saya bosan ya amat! nasib baik saya angkut glue gun, felt and button balik ke kampung sekali, just in case. bebetul in case lah! hehe.. jadi saya isi masa lapang dengan buat brooch. sekejap je buatnya, dah dapat 30 biji.

maaf, kualiti gambar sangatlah tak memuaskan sebab kamera phone saje ni. dan phone saya pakai 3310 je. haha!! puas saya edit tau..hu..

pink ladies in action! :)

close up :)

lagi close up
ye, belikan saya kamera! kamera lama dah wassalamu. hihi..

2 comments:

MaYa MustWany said...

kemas je buatan ye :)

hani said...

maya | the wonder of glue gun! hehe..