Thursday, May 17, 2012

guestbook cover

assalamualaikum crafters! :)

hari ni nak cerita pasal balut buku. wee..dah lama tak buat projek book cover. malam ni saya menyempatkan diri untuk siapkan satu book cover. as for book cover, i always tend to go for simple breathable look. maksudnya, saya suka buat yang ada ruang kosong. pada saya, nampak buku tu tak crowded dan tenang. ecewah.. hehe.. jom tengok!


oke, ini cover buku yang saya siapkan malam ni. sangat simple macam saya cakap tadi kan? :)


close up sikit so that boleh nampak embellishment yang saya letak. macam biasanya saya suka balut buku dengan cotton scrap. kali ni saya pilih brown polka dot. :)

tanya kenapa ada initial H & F tu? sebab.... ini wedding guestbook saya. hahaha!!!

ok, till then semorang, i love u... :)

assalamualaikum

4 comments:

ABU said...

polka dot tu apa?

eemmm perempuan oh perempuan balut buku mesti nak cantek cantek gak kan..

ok mmg nampak cantek..

hani said...

haha.. polka dot tu bintik bintik putih kat kain tu le incik ash.. :)

syahirooAhmad said...

perempuan perempuan. cantiknya hasil kerja tangan kamu.. :)

hani said...

haha.. mekasih incik syahero. semoga bejaya dgn diet harian! hehe..